P R O J E C T E N
B U R O
C O N T A C T
N I E U W S
A D R E S
R O U T E
Komend uit de richting Eindhoven/ Amsterdam neemt u op de A2 afslag nr. 50 (Ulestraten/ Geulle). Bij het Stoplicht onder aan de afrit slaat u rechtsaf, richting Beek. Deze weg blijft u volgen tot u het plaatsnaambord “Beek” voorbij bent. U neemt hier de eerste straat naar rechts dit is de Kinkestraat. Weg volgen met de bocht mee naar rechts, U bent nu op de Kasteel Genbroekstraat, na ± 150 m links ziet u links de parkeergelegenheid. Ons kantoor is gelegen in het kasteel. U kunt uw auto parkeren in de parkeervakken aan de straat en via de oprijlaan naar ons kantoor lopen. De ingang van het kantoor is gelegen op de binnenplaats van het kasteel, te bereiken via de oprijlaan en door de grote poort in de linker zijvleugel.

Komend uit de richting Maastricht neemt u op de A2 afslag nr. 50 (Ulestraten/ Geulle/ Beek). Bij het Stoplicht onder aan de afrit slaat u rechtsaf, richting Beek. Deze weg blijft u volgen tot u het plaatsnaambord “Beek” voorbij bent. U neemt hier de eerste straat naar rechts dit is de Kinkestraat. Weg volgen met de bocht mee naar rechts, U bent nu op de Kasteel Genbroekstraat, na ± 150 m links ziet u links de parkeergelegenheid. Ons kantoor is gelegen in het kasteel. U kunt uw auto parkeren in de parkeervakken aan de straat en via de oprijlaan naar ons kantoor lopen. De ingang van het kantoor is gelegen op de binnenplaats van het kasteel, te bereiken via de oprijlaan en door de grote poort in de linker zijvleugel.

Komend uit de richting Sittard neemt u de Prins Mauritslaan, richting Beek, deze weg gaat vanzelf over in de Maastrichterlaan. U passeert 3 kruispunten met stoplichten, en als u aan uw rechterzijde het 'lampenpaleis' [dit is een grote lampenwinkel] ziet, neemt u de tegenoverliggende straat naar links, dit is de Kinkestraat. Weg volgen met de bocht mee naar rechts, U bent nu op de Kasteel Genbroekstraat, na ± 150 m links ziet u links de parkeergelegenheid. Ons kantoor is gelegen in het kasteel. U kunt uw auto parkeren in de parkeervakken aan de straat en via de oprijlaan naar ons kantoor lopen. De ingang van het kantoor is gelegen op de binnenplaats van het kasteel, te bereiken via de oprijlaan en door de grote poort in de linker zijvleugel.

Komend uit de richting Heerlen neemt u op de A76 de afslag Beek/ Geleen. Bij het Stoplicht boven aan de afrit slaat u linksaf, richting Beek. U bevindt zich nu op de Prins Mauritslaan, deze weg gaat vanzelf over in de Maastrichterlaan. U passeert 3 kruispunten met stoplichten, en als u aan uw rechterzijde het 'lampenpaleis' [dit is een grote lampenwinkel] ziet, neemt u de tegenoverliggende straat naar links, dit is de Kinkestraat. Weg volgen met de bocht mee naar rechts, U bent nu op de Kasteel Genbroekstraat, na ± 150 m links ziet u links de parkeergelegenheid. Ons kantoor is gelegen in het kasteel. U kunt uw auto parkeren in de parkeervakken aan de straat en via de oprijlaan naar ons kantoor lopen. De ingang van het kantoor is gelegen op de binnenplaats van het kasteel, te bereiken via de oprijlaan en door de grote poort in de linker zijvleugel.

NB: U wordt dringend verzocht met uw auto niet de oprijlaan tot bij het kasteel op te rijden, maar uw auto op het parkeerterrein aan de Kasteel Genbroekstraat te parkeren. De gemeente Beek eist voor de brandweer, ambulance en politie een vrije doorgang naar het park en tevens in verband met eventuele overlast voor de omwonenden.


Klik hier voor een weergave in Google Maps ©.
Architecten BTW